Keresés ebben a blogban

2011. december 23., péntek

Stefánia vagdalt


Hozzávalók:

1 kg darált hús
1 2 tojás a masszához
3 4 szelet kenyér
zöldségzöldje
fokhagyma izlés szerint
1 kisebb fel vöröshagyma lereszelve
só, bors, vegeta, piros paprika, kenyérmorzsa

4 főtt tojás tölteléknek

A húst össze kell dolgozni a vizbe áztatott, kinyomkodott kenyérrel, hagymával, fokhagymával, füszerekkel, tojással. Egy tálcára morzsát szórni, és ezen egy vastag lapba kinyomkodni, erre tenni a főtt tojásokat, majd rá a többi húst, és morzsa segitségével bejgli alakúra formázni. Tepszit kiolajozni, beletenni, lefedve sütni, majd a fólia levétele után pirosra sütni, közben locsolgatni :) Finom :)












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése