Újabb villámgyors nyári recept. 15 perc alatt megvan.
Egy kisebb fej hagymát olajon megfonnyasztok. Petrezselyem zöldjét adok hozzá, még egy kicsit kevergetem. Majd a felszeletelt gomba is mehet hozzá, fűszerezem sóval, borssal, kevés fokhagyma porral, pici vegetával. Mikor a gomba megadta magát, pici levet ereszt, tejföllel elkevert grizes kukorica lisztet adok hozzá. Ha sűrűbbre akarjuk, tegyünk hozzá még tejfölt. Rottyantsunk rajta annyit, hogy a grízes liszt ne ropogjon és készen is vagyunk :)
Egy kisebb fej hagymát olajon megfonnyasztok. Petrezselyem zöldjét adok hozzá, még egy kicsit kevergetem. Majd a felszeletelt gomba is mehet hozzá, fűszerezem sóval, borssal, kevés fokhagyma porral, pici vegetával. Mikor a gomba megadta magát, pici levet ereszt, tejföllel elkevert grizes kukorica lisztet adok hozzá. Ha sűrűbbre akarjuk, tegyünk hozzá még tejfölt. Rottyantsunk rajta annyit, hogy a grízes liszt ne ropogjon és készen is vagyunk :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése