Keresés ebben a blogban

2010. október 18., hétfő

Mézes mustáros csirkecombok

Nagyon szertem a kinai csipős tésztás leveseket. Innen jött az ötlet, hogy alkossunk valami kinaifélét:) Régóta érik az elhatározás, de apukám nem vállalkozókedvü, neki a hús sós és pont:) Ennél a pácnál pedig dominál az édes. Mégis nekiálltam, és nem csalódtam benne. Merem ajánlani:)

Hozzávalók:

6 csirkecomb
3 evőkanál méz
2 kiskanál barna cukor
2 kiskanál erős Pista
3 evőkanál mustár
szerecsendió
bors
fekete szójaszósz


A pipi combokat ebbe a masszába hagytam pácolódni egész éjjel és délelőtt. Sót nem használtam, mert a szójaszósz már tartalmaz némi sót,amit épp elegendőnek találtam. Jénai edénybe raktak,kevés olajat öntöttem rá, meg egy kevés páclevet és 200 fokon megsütöttem. Először lefedve pároltam, majd megpiritottam. Nagyon finom!:)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése