Keresés ebben a blogban
2011. február 13., vasárnap
Tepsis tészta
Vadásztésztából készitettem, vis amit itthon találtam. Egy kis csavart tésztát és spagetti tésztát főztem meg sós vizben. Közben elkészitettem az öntetet. Fél liter natúr joghurtot összekevertem 2 egész tojással, 1 kis fej zúzott fokhagymával, 1 kis csokor apróra vágott petrezselyemzöldjével, sóval, egy kevés olvasztott vajjal. A jénai edény alját kikentem vajjal, beletettem a leszürt tésztát, megsóztam, és összekevertem, majd ráöntöttem az öntetet. Összekutyulom a dolgokat és a tetejét megöntözöm még egy kis paradicsomlével.Sajttal reszelem le, és 200 fonon aranybarnára sütöm:) nyamm nyamm
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése