Méz méz méz. Nem, nem sok a méz :) A répát megbolonditottam egy kis balzsam ecettel a végén.
A karaj szeleteket nem kloffoltam. Egész éjszakán át páclében pihentettem. A páclé: szójaszósz, méz, só, bors, vegeta, erős pista.
Először forró serpenyőn mindkét oldalát megforgattam, hogy kicsi szint kapjon. Majd kuktában főztem 20 percen keresztül (páclé és viz kiséretében). Mikor megpuhultak, mézes olajon pirosra sütöttem a husik mindkét oldalát. A répát páclében pároltam fedő alatt, majd fedőt levéve pici olajon forgattam, hogy szint kapjonak.
A karaj szeleteket nem kloffoltam. Egész éjszakán át páclében pihentettem. A páclé: szójaszósz, méz, só, bors, vegeta, erős pista.
Először forró serpenyőn mindkét oldalát megforgattam, hogy kicsi szint kapjon. Majd kuktában főztem 20 percen keresztül (páclé és viz kiséretében). Mikor megpuhultak, mézes olajon pirosra sütöttem a husik mindkét oldalát. A répát páclében pároltam fedő alatt, majd fedőt levéve pici olajon forgattam, hogy szint kapjonak.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése