Hmmm...nem tudom, de gyanús nekem, hogy hekk úraság ennyire vizes húsú lenne. 1 kg hekk lapult a zacskóban fagyasztva, mire kiolvadt fél kg lett belőle :S
A halszeleteket vegetával, kevés halfűszerrel, tarka borssal befűszereztem. Állni hagytam egy órácskát. Oliva olajra snidlinget és kaprot dobtam, majd megpároltam rajta a halszeleteket.
A spárgát gőzfürdőben puhára pároltam, majd vajon forgattam és tejszint adtam hozzá. Sóztam, borsoztam és tányérra szedtem. A hátramaradt vajas szaftot a halacskákra öntöttem :)
A halszeleteket vegetával, kevés halfűszerrel, tarka borssal befűszereztem. Állni hagytam egy órácskát. Oliva olajra snidlinget és kaprot dobtam, majd megpároltam rajta a halszeleteket.
A spárgát gőzfürdőben puhára pároltam, majd vajon forgattam és tejszint adtam hozzá. Sóztam, borsoztam és tányérra szedtem. A hátramaradt vajas szaftot a halacskákra öntöttem :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése