Pofon egyszerű, isteni finom, gyors és laktató.
Ami hozzá kell:
Ami hozzá kell:
- csirkemell (nekem ez 70 dkg volt)
- rozmaring
- vegeta
- tarkabors
- reszelt trappista vagy füstölt
A 2 csirkemellet négybe vágtam, kikloffltam őket. Külön választottam őket. Kettő rozmaringgal készült, kettő pedig sajtosan. A húsokat megvegetáztam, tartkaborsot őröltem ré,olivaolajjal megkentem és hagytam pihenni kb fél órát (addig elkészítettema petrezselymes krumplit). A másik két hússzeletet is vegetáztam, borsoztam és reszelt sajtba hempergettem. Olíva olajon teflonosedényben szép pirosra sütőttem, de fóliával mindig fedtem, hogy ne száradjon ki. Mikor készre sültek, csak ezután sütöttem a rozmaringos szeleteket. Szintén nem hagytamőket kiszáradni,viszont erősebb lángon hagytam, hogy szépen piruljanak. A legvégén,mikor a husik már elkészültek, ananászkarikákat tettem a teflonos edénybe. Ez igy pont jó volt, mert a húsiután még kellő olaj és szaft maradt :) Megpiritottam őket és kész is :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése