Keresés ebben a blogban

2011. július 29., péntek

Gombával töltött rántott palacsinta

Mért van az, hogy én ennyire szeretem a tésztát??? Mért nem a répát? Nekem a hold nem sajtból, hanem finom tésztákból lenne:) Egyik része csak rétes, meg vajastészta, másik kelt, aztán palacsinta...aztán puha "joghurtospitehalmokon" hajtanám álomra a fejem:) És nem lenne ruhamért, sem fogyókúra...:) Azt hiszem, ilyen lehet a menyország:)





6 db tönkölyös palacsintát sütöttem. A töltelék: fokhagymát olajon megpiritottam, petrezselyem zöldjével megszórtam, rátettem a gombát, sóztam. Pároltam még a gomba szépn kiengedte a levét, majd borsoztam és tejföllel elkevertem. Egy kaná tönköly lisztet tettem hozzá, h kicsit besürüsödjön. Ezzel a szósszal töltöttem meg a palikat:) Paniroztam, sütöttem, és már mehetett is az asztalra:) Kedvencem:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése