Mindenkinek meleg szívvel ajánlom ezt a tortát. Gyors, nem mű és nagyon finom. Annyit fogok változtatni legközelebb, hogy a rétegek közé tejes milka csokit fogok csorgatni, és a tetején sem fekete csoki, hanem tejes lesz.
Miből élünk:
2x300 g fagyasztott eper
2 csomag epres pudingpor
kevés cukor
vanilia kikapart belseje
1 dcl felvert tejszin
A krém pofon egyszerű. A legpofonabb és legegyszerűbb :) 2x 300 g epret lábasba teszek picike vizzel és melegiteni kezdem. Mikor már puhák a szemek, botmikszerrel pépesitem. Mehet bele a cukor, vanilia izlés szerint. Egy kevéske vizzel elkeverem a 2 csomag pudingport és hozzáadagolom, majd sűrűre főzöm. Ennyi. Kihülés után átmikszerelem, tejszinnel és esetleg 1 - 2 dkg vajjal lazitom.
A piskóta 3 tojásos kakós piskóta, amit egyben sütöttem és háromba vágtam. Tetején csoki és marcipán disz van :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése