Hozzávalók a krémhez:
fél kg gesztenye massza
2 tojás sárgája
4 dcl tej
3 kanál liszt
2 kanál griz
pár dkg vaj
rum
cukor
A tojás sárgákat, lisztet, grizt elkeverem egy kevés tejjel és sűrűre főzöm,cukrozom. Lehet pudingot is főzni, nekem most nem volt itthon. Ebbe belekeverem a két gesztenyét, rumot. Ha kell, porcukrot adok még hozzá. Langyosan vajjal mikszerelem össze. Teljesen ki kell hűteni, mert különben folyik a krém.
3 tojásos kakós piskótát sütök. Félbe vágom, és erre kenem a tölteléket. A végén tejszinnel vonom be és reszelt csokival diszitem. Ajánlatos egy éjszakát pihentetni :) A krémmel nem szabad spórolni, mert a piskóta szinte magába issza.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése