Diétánk immár negyedik napjához értünk. Hal volt, tengeri és tintahal. Lélekben már valahol az Adrián járok, napok óta böngészem a szállás lehetőségeket.
Hat darab szép halat meleg vizbe (egyszer igérem, megtalálom a hosszú i-t a billentyűzeten) pottyantottam. Bőrét megkapargattam, belsejét eltávolitottam. Kivül megsóztam,borsoztam, belül megvegetáztam,bedörzsöltem fokhagymával. Egy salátás tálba pakoltam őket, és jó fél citrom levével meglocsoltam. Egy órát hűtőben állni hagytam. Ez után kukorica lisztbe forgattam, és forró oliva olajban 7 percig sütöttem az egyik 7 percig a másik oldalát. A tintahal karikákat is megforgattam kukorica lisztben, 5 percig sütöttem a megmaradt olajban. Párolt répával, fehérrépával, zellerrel, zöldsalátával tálaltam :)
Hat darab szép halat meleg vizbe (egyszer igérem, megtalálom a hosszú i-t a billentyűzeten) pottyantottam. Bőrét megkapargattam, belsejét eltávolitottam. Kivül megsóztam,borsoztam, belül megvegetáztam,bedörzsöltem fokhagymával. Egy salátás tálba pakoltam őket, és jó fél citrom levével meglocsoltam. Egy órát hűtőben állni hagytam. Ez után kukorica lisztbe forgattam, és forró oliva olajban 7 percig sütöttem az egyik 7 percig a másik oldalát. A tintahal karikákat is megforgattam kukorica lisztben, 5 percig sütöttem a megmaradt olajban. Párolt répával, fehérrépával, zellerrel, zöldsalátával tálaltam :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése