Keresés ebben a blogban

2012. március 13., kedd

Girice csak diétásan

Kerülöm a lisztet. És barátkozom mindennel,ami hal. Girice viszont nem girice kevés liszt nélkül :( Dalmát nyár nem múlhat el töménytelen mennyiségű roppanós halacska és sör nélkül :) A hétfő esti hidegben igy esett, hogy megidéztük a nyarat.

Fél kiló papalina halat melegvizben kiolvasztottam. Lefejeztem őket és kiszedtem a belsőségeket, meglocsoltam citromlével. Kukoricalisztben megforgattam, olajjal megkent sütőpapiros tepszibe raktam, és 240 fokon sütöttem, mig roppanós nem lett. Vigyázat, a halacskák puffognak a sütőben...semmilyen fedetlen edényben nem ajánlom a sütést, mert ember és frissen meszelt falveszélyes!!!!!!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése